Zoeken naar thaise massage veghel

thaise massage veghel
Duo massage Baan Dee Thaise Massage.
Traditionele Thaise massage. Schouder, nek en hoofd. Wie zijn wij. Traditionele Thaise massage. Schouder, nek en hoofd. Een duo massage, ook wel side by side massage genoemd. Een duo massage wordt voornamelijk genomen door partners, vriendinnen of moeder en dochter.
Thaise Massage maakt je gezond en vitaal-Thaimar.
Thaise Massage therapie en Acupressuur in Breda. RSI en Thaise massage. RSI en Thaise massage. Thaise Yogamassage op de mat. Traditionele Thaise Massage op de tafel. Visie en missie. Selecteer een pagina. Maak een Afspraak. Traditionele Thaise Massage op de tafel. In Thailand gaat men er vanuit dat een lichaam bestaat uit 72.000 energiebanen. Deze energiebanen raken verrstopt door blokkades. Door verstoppingen in het energiesysteem kunnen er allerlei problemen, ziektes en klachten ontstaan. Oa in Thailand ontdekte men, dat door bepaalde massages, blokkades verdwijnen. Ook krijgt men het gevoel steeds losser in het lichaam te zitten, zowel fysiek als mentaal. Kortom men wordt energieker en vitaler. Zodoende blijkt Thaise massage een uiterst effectieve en efficiente aanpak te zijn bij veel klachten. Afspraak raming aanal behandelingen. Thaise Yogamassage of. Combi Thaise Acu/Osteothai/yogamassage. Thaise Yogamassage op de mat. Thaise Yogamassage verhelpt zeer veel klachten, zoals: spanningshoofdpijn en migraine, allerlei zware en lichten rug, nek en schouderklachten, frozen shoulder, rsi, artrose in knieen en handen, slaapstoornissen. Voor meer Info zie website Yogamassage. een van s werelds oudste geneeswijze. Beinvloed door Chinese massage en Indiase yoga.
thaise massage veghel
U bent van harte welkom voor een traditionele Thaise massage of voor een ontspanningsmassage met olie. De salon is gevestigd aan de Zuidkade 17 in Veghel. Op onze locatie zat voorheen Amara Thaise Massage. Onze salon is eenvoudig te bereiken met de auto en ligt vlak aan de A50.
Overzicht van masseurs in Veghel massage-info.nl.
Ook een massage bij u thuis is. Rinske Reflexologie VoetreflexPlus Praktijk Veghel. Praktijk voor reflexzonetherapie: voetreflex, auriculotherapie, cupping. Fijn om u te ontmoeten Energiek is een praktijk voor natuurgeneeskunde, massage en coaching. Persoonlijke aandachteen, holistische visie en een professionele behandeling. In de omgeving binnen 10 km. In mijn praktijk kunt u genieten van een wel verdiende massage. De massages die ik uit voer zijn cliënt gericht en op maat gemaakt dus niets is tandaard. Julianastraat 6A, Uden. Ik ben Monique van der Wilt en heb al enige jaren mijn praktijk. In een warme en rustige ruimte wat je gelijk ervaart bij binnenkomst, geef ik verschillende massages ook. Leeuweriksweg 52, Uden. Your body is the greatest instrument you will ever own Hé, hallo! Hoe gaat het? Goed, en met jou ook alles goed? Ja hoor, alles gaat zijn gangetje. Meuwelweg 5, Vorstenbosch. Breukrand 409, Uden. Sabai Dee wellness Uden. Sabai Dee Wellness is de locatie in Uden voor een traditionele Thaise massage of olie relax massage in een warme en huiselijke omgeving.
Touch of Thai Eindelijk een echte Thaise Massage.
De Touch of Thai Wellness en Spa beleving ontstaat vanaf het moment dat je binnenstapt in de authentieke Thaise Spa beleving door middel van de vijf body senses. Boek met 15% korting. Het Touch of Thai team staat volledig voor u klaar om u kennis te laten maken met de unieke en luxe Thai Wellness en Spa beleving.
Wilaiket Thaise Massage Wageningen 0637281604.
Thaise Massage massage salon praktijk Wilaiket biedt verschillende soorten massage waaruit u kunt kiezen. Thai Massage Aanbieding compleet overzicht klik hier. Voordelen van Thaise Massage in Wageningen. Thaise massage verlaagd stress. Thaise massage stopt spierpijn. Wilaiket Thay massage verbetert immuunsysteem.
Veghel Massagelocaties.
Bij Ning's' Thaise Massage in Veghel kun je genieten van een heerlijke massage. Je vindt deze salon op het onderstaande adres.: De Dollard 25. 5463 RE Veghel. Bel naar het telefoonnummer 06-14854200 om direct een afspraak in te plannen bij Ning's' Thaise Massage.
Daorueng Thai Massage Veghel.
Drimble Bedrijvenregister Noord-Brabant Regio Noordoost Brabant Daorueng Thai Massage. Daorueng Thai Massage. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Veghel. Het adres van Daorueng Thai Massage is Zuidkade 17 in Veghel. informatie alleen over veghel. Wijken in gemeente.
Overzicht van masseurs in Veghel massage-info.nl.
Sport of ontspanningsmassage in Veghel. Massage aan huis ook mogelijk.Ik kom met mijn massagetafel, handdoeken en olie naar jou toe. Ik geef de volgende massages.: In de omgeving binnen 10 km. Breukrand 409, Uden. Ik ben Monique van der Wilt en heb al enige jaren mijn praktijk. In een warme en rustige ruimte wat je gelijk ervaart bij binnenkomst, geef ik verschillende massages ook. Leeuweriksweg 52, Uden. In mijn praktijk kunt u genieten van een wel verdiende massage. De massages die ik uit voer zijn cliënt gericht en op maat gemaakt dus niets is tandaard. Julianastraat 6A, Uden. Your body is the greatest instrument you will ever own Hé, hallo! Hoe gaat het? Goed, en met jou ook alles goed? Ja hoor, alles gaat zijn gangetje. Meuwelweg 5, Vorstenbosch. David J Niekamp Schijndel. David J Niekamp Geboren 25-11-1970 De massages die ik aanbied zijn Energetisch en Holistisch. Wanneer er een aanvraag of interesse is wil ik eerst een kosteloos gesprek. Sabai Dee wellness Uden. Sabai Dee Wellness is de locatie in Uden voor een traditionele Thaise massage of olie relax massage in een warme en huiselijke omgeving.
Ning's' Thaise Massage Massage exclusief voor vrouwen.
Traditionele Thaise massage. Nek, hoofd en schouders. Overzicht van onze massages. Nuch's' Thaise Massage. Official Wat Pho homepage. Wikipedia Thaise massage. Ning's' Thaise Massage Veghel, massage exclusief voor vrouwen. powered by Facebook. Heerlijke thaise ontspannende massage gehad Heerlijk, ben helemaal zen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons