Resultaten voor klassieke thaise massage amsterdam

klassieke thaise massage amsterdam
Thaise massagesalon: Thai Thara in Amsterdam.
020 363 64 82. Massages in Amsterdam. Van een stevige Thai massage met Thaise kruidenoliën, een aromamassage met warme kokosolie tot een schouder en nekmassage: bij Thai Thara kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan massages om onder andere stress te verminderen, spierpijn te verlichten. Warme olie en kruidenstempelmassage. Traditionele Thaise massage. Shouder en nekmassage. Boek een massage. Na een lange werkdag, een intensieve training of een vermoeiende week is niets zo fijn als tot rust komen in de spa. Combineer een bezoek aan de sauna met een van de behandelingen, ga voor een aromatherapiebehandeling met Thaise kruiden in de stoomcabine of kies voor de body spa voor een optimaal genietmoment. Een spabehandeling start vanaf 35. Bekijk onderstaande behandelingen voor meer informatie of boek direct een treatment. Boek een spabehandeling. Wat anderen zeggen over Thai Thara. Laatst voor het eerst geweest en wat een massage.
Thaise massage Amsterdam Noord Thaise Yogamassage en healing.
Traditionele Thaise Yogamassage. Adem, Focus Koude. Traditionele Thaise Yogamassage. Adem, Focus Koude. Actueel: De praktijk en de Corona-maatregelen. Lekker in je vel XL! LEVEN VANUIT JE EIGEN KRACHT. Gezondheid betekent voor mij meer dan de afwezigheid van ziektes, maar een totaal welzijnspakket van fysiek en mentaal in balans. Niet alleen activiteiten ontplooien voor herstel maar vooral ook preventief, of simpelweg omdat je ervan kunt genieten. Leven vanuit je eigen kracht, energiek, ontspannen, met een glimlach op je gezicht. Vanuit mijn visie en persoonlijke achtergrond werk ik met een mix aan invloeden uit het Aziatische en Westerse gedachtegoed. Ik geloof in de combinatie van fysieke training, mentale verdieping en ontspanning, met een focus op Qi. Qi, ook wel Chi genoemd, is een Aziatisch begrip dat zich niet gemakkelijk laat vertalen. Het staat o.a. voor levenskracht en vitale energie. Hiervoor heb ik me gespecialiseerd in Traditionele Thaise Yogamassage en als persoonlijke kracht coach. In mijn persoonlijke kracht coaching-sessies staat een gecombineerde adem, focus en koude-training centraal, gebaseerd op de Wim Hof Methode. Dit wordt aangevuld met mijn kennis van het menselijk lichaam opgedaan tijdens mijn massage en personal trainer opleidingen.
Thaise Massage.
Haal en breng service geldt alleen voor Lelystad. Massage workshops voor thuis zie hoofdstuk Chanthanu Academy. Een professioneel opleidingsprogramma voor beginners en gevorderden waarbij nauw word samengewerkt met ITM Thai Hand in Amsterdam een officiële franchise van ITM Thai Hands Chiang Mai.
Thaise Massage in Amsterdam Het Massagehuys.
Het hectische leven in Amsterdam, waarbij eigenlijk iedereen teveel achter laptop en computer zit, zorgt ervoor dat we lichamelijk en geestelijk uit balans raken. Onze Thaise massage in Amsterdam heeft als doel deze balans weer te herstellen. In de Thaise massageleer zijn alle delen van het lichaam met elkaar verbonden. Ook is er een wisselwerking tussen lichaam en geest. Stress en spanning hopen zich in specifieke plekken in je lichaam op. De schouders en nek zijn daar het bekendste voorbeeld van. Maar wist je dat de plek tussen duim en wijsvinger ook een typische plek is waar stress zich ophoopt? Als je die plek masseert, kom je uit je hoofd en herstelt de balans tussen geestelijke activiteit en het aarden van je lichaam. We combineren de klassieke Thaise massage met aromatherapie en herbal medicine.
Top 20 plaatsen voor Thaise massages in Amsterdam Treatwell.
Kort overzicht salongegevens. Aan de Stadhouderskade in Amsterdam vind je massagesalon Thai Spa Nirvana. Je bent hier aan het juiste adres voor onder andere een Thaise massage, hot stone massage en voetmassage. Thai Spa Nirvana heeft een boeddhistische uitstraling en staat voor ultieme rust. Het team bestaat uit ervaren masseurs die elke massages op jouw wensen en behoeften afstemmen. Naast traditionele Thaise massages kun je ook kiezen voor een Thaise massage met olie of een aromatherapie massage.
Tripadvisor Traditionele Thaise Massage aangeboden door Cheeva Thai Spa Amsterdam, Noord-Holland.
Selecteer data en reizigers. Reserveer nu, betaal later. voor ontspanning van lichaam en geest een Traditionele Thaise massage. GEEN erotiek en/of seksueel. Rijnstraat 62III, 1079 HJ Amsterdam, Netherlands. Keert terug naar oorspronkelijk vertrekpunt. U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging. Dichtbij openbaar vervoer. Geschikt voor vrijwel alle reizigers. Er nemen maximaal 2 reizigers deel aan deze tour/activiteit. Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Een beoordeling schrijven. Hoe was uw ervaring? Een beoordeling schrijven. Deel je beste reisfoto. Laat iedereen uw ervaring zien vanuit uw perspectief. Een foto plaatsen. Krijg snel antwoord. Stel uw beste vragen aan medereizigers en attractiemanagers. Een vraag stellen. Duur: 1 dag. Mobiel ticket wordt geaccepteerd. Gratis annuleren tot 24 uur van tevoren. Waarom op Tripadvisor boeken? Reserveer nu, betaal later. Gratis annuleren tot 24 uur van tevoren. 24/7 ondersteuning Bel: 31 858881845. Vaak samen gekocht. Wandeling van 2 uur op de Wallen in Amsterdam.
Yindee Wellness Massage Thaise Massagesalon Amsterdam.
Nederlands English Français Deutsch Italiano Português Español. WELLNESS MASSAGE U bent van harte welkom om te genieten van een rustgevende en ontspannende behandeling door een zeer bekwame masseuse bij de beste massagesalon van Amsterdam! Mijn naam is Thiang, afkomstig uit Thailand en nu woonachtig in het mooie Nederland. In Thailand heb ik verschillende cursussen Traditionele Thaise massages gevolgd en met succes de diplomas behaald. In de jaren hierna heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van de diverse Thaise massages. Nu komt een droom uit en is ons eigen salon geopend in het centrum van Amsterdam.
Klassieke Thai Massage Scheveningen Thaise Massage in Scheveningen.
Beste Thaise Massage in Scheveningen! Welkom op de website van Klassieke Thaise Massage. Na 12 jaar in Amsterdam zijn wij nu verhuisd naar het mooie Scheveningen aan zee. Wij verwelkomen u graag voor de beste Thaise massage. 070 406 7772.
Wat is een Thaise massage en wat is een Traditionele Thaise massage.
Gelukkig leren steeds meer mensen, wat Traditionele Thaise massage werkelijk is. Namelijk de meest effectieve massage voor lichaam en geest op een zeer hoog niveau. Andere Thaise massages naast de Traditionele Thaise massage. De Traditionele Thaise massage is zonder olie.
Mattika Thai Massage Thaise Massage Amsterdam Zuid-oost.
Selecteer een pagina. Professional Thai massage. Mattika Thai Massage. Welkom bij Mattika Thai Massage. Wie ben ik? Ik ben Mattika ik kom uit de provincie Nakhon Ratchasima Thailand. In 2015 heb ik mijn massagediploma behaald. Na het behalen van mijn diploma heb ik voor ervaring bij massagepraktijken verschillende technieken opgedaan. Sinds november 2019 heb ik mijn praktijk aan huis opgestart. Traditionele Thaise Massage.
Siam Thaise Massage in Arnhem en Nijmegen Massages Al vanaf 28.,
Wij verzorgen diverse soorten massages van traditionele Thaise Massages tot moderne Hot Stone massages. Wij verzorgen géén erotische massages! Al voor 28, kunt u bij ons terecht. Meer informatie over de prijzen vindt u in onze Prijslijst. Onze salons zijn gevestigd in het centrum van zowel Arnhem als Nijmegen en liggen op loopafstand van betaalde parkeermogelijkheden en van het treinstation. In Nijmegen parkeren o.a. mogelijk bij Parkeergarage Keizer Karelplein. Arnhem: Steenstraat 136, 6828 CR. 026 382 3251 Nijmegen: van Berchenstraat 3A, 6511 BA. 024 663 7550. Siam Thaise Massage is zeven dagen per week geopend. Van maandag t/m zaterdag van 10.30 uur tot 22.00 uur en zondag van 11.00 tot 22.00 uur. Vanaf maandag 11 mei zijn onze salons in Arnhem en Nijmegen weer open!

Contacteer ons