Meer resultaten voor utrecht thaise massage

utrecht thaise massage
Salvete Beauty Massage Utrecht. Gegroet" Ga in Gezondheid."
Hier heeft ze zich de fijne kneepjes van het vak eigen gemaakt onder bezielende leiding van diverse Thaise opleiders. Sabrina verstaat haar vak goed, spreekt uitstekend Engels en je bent bij haar aan het juiste adres voor de Massage by Salvete, de Thaise Yoga Massage, de Zwangerschapsmassage, de Deep Tissue Massage en de Sportmassage. Onze massagespecialiste Asha Gadjradj is gediplomeerd Sensi Therapeute. Vanuit die achtergrond is zij gewend haar cliënten in zijn totaliteit body, mind soul te behandelen. Asha heeft veel ervaring in het geven van ontspanningsmassages, Deep Tissue Massages en meer energetische Massages. Asha is intuïtief ingesteld en ze werkt zeer klantgericht. Je kunt bij haar terecht voor een diversiteit aan klachten. Vanaf november 2019 kun je terecht bij onze massagespecialiste Nienke Rijsmus. Nienke heeft haar opleiding tot Wellness Massagespecialiste genoten bij Mood Massage Opleidingen te Amersfoort.
utrecht thaise massage
Ik ben hét adres als u op zoek bent naar Thaise massages in de stad Utrecht. Ik voorzie in Massage Wellness, met als doel u weer helemaal vitaal en fit naar buiten te laten gaan! U kunt ons vinden op.:
Puur Marjolein Massagetherapie Thaise Massage Utrecht / Vleuten.
Per 1 december worden de tarieven van Marjolein 84 bij 60 min en 105 bij 90 min. Thaise Yoga Massage. Cursus Thaise Massage. Uit je hoofd, in je lijf Praktijk voor lichaamsgerichte therapie, ademcoaching en massage Utrecht. Laat me je helpen Over mij.
Over Dagaz Dagaz Massage Utrecht.
Het beoefenen van yoga, qigong, meditatie en regelmatig een massage nemen helpen hierbij. In mijn massages combineer ik mooie technieken uit het oosten en westen. Ik geloof in een samenkomst van het spirituele oosten en het fysiek georiënteerde westen. Ik leer de massages het liefst op de plaats van herkomst: in India heb ik in Kerala ayurvedische behandelingen geleerd. Een jaar later volgde ik in Chiang Mai Thaise massagecursussen, onder andere van de spraakmakende blinde masseur Ajarn Sinchai Sukprasert.
Thaise massage Utrecht: Bespaar tot 70% bij Groupon.
Thaise massage Utrecht. Beauty spa in Utrecht. Voetmassage in Utrecht. Klassieke massage in Utrecht. Beauty spa in Amersfoort. Massage in Utrecht. Massage in Amersfoort. Lichaamsmassage in Utrecht. Lichaamsmassage in Amersfoort. Reflexologie in Utrecht. Reflexologie in Amersfoort. In de buurt zoeken.
Jamnian-thaise-massage Utrecht De Telefoongids.
Jamnian-thaise-massage in Utrecht. Luzi Massage Salon. Oudegracht 78, 3511AT, Utrecht. 030-2901388 Toon nummer Plan route KvK-gegevens. Monasari Massage Salon. Vlampijpstraat 75/B, 3534AR, Utrecht. 06-21164168 Toon nummer Plan route KvK-gegevens. Tai Chi Massage. Voorstraat 84, 3512AT, Utrecht. 030-8782684 Toon nummer Plan route KvK-gegevens.
utrecht thaise massage
Ik ben hét adres als u op zoek bent naar Thaise massages in de stad Utrecht. Ik voorzie in Massage Wellness, met als doel u weer helemaal vitaal en fit naar buiten te laten gaan! U kunt ons vinden op.:
Wansabai Thaise Massage Arnhem Traditioneel en ontspannen.
Aanbieding geldig van 1 t/m 31 oktober 2020. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of acties. Vanaf heden is de Wansabai spaarkaart verkrijgbaar. Na elk uur massage krijgt u een stempel op de spaarkaart. Een volle spaarkaart 10 stempels geeft recht op één uur gratis massage. Sparen is niet mogelijk i.c.m. andere acties en/of kortingen. Bel 06-30333325 Arnhem, 035-5449382 Hilversum of klik hier om een afspraak te maken. Geef eens een massage kado. Leuk om te geven en geweldig om te krijgen. De Wansabai-kadobon is verkrijgbaar in de winkel of te bestellen via onze contactpagina. Traditionele Thaise Massage. Deze eeuwenoude massagetechniek is bedoeld om vastzittende spieren los te maken en het lichaam te ontspannnen. Hierbij wordt geen olie gebruikt. Wansabai Ontspannings Massage. Door gebruik te maken van speciale aromatische olie geeft onze Wansabai massage u nog meer ontspanning. Vastzittende nek en/of schouderspieren? Onze Nek-/Schoudermassage is er op gericht om deze spieren te onstpannen. Wansabai Thaise Massage Arnhem. Oude Oeverstraat 11A. 6811 JX Arnhem. Maandag Vrijdag 1000: 2200.: Zaterdag Zondag 1030: 2200.: Centraal Station 4 min. Bushalte Willemsplein 4 min. Bushalte Rozet 2 min. Bushalte Rijnstraat 2 min.
Thaise massages in de buurt van Utrecht Treatwell.
Jeanet runt meerdere praktijken voor klantgerichte en preventieve therapeutische Thaise massage in Utrecht. Jeanet kijkt verder dan de klacht en stemt haar massages af op wat jij nodig hebt. Naast dat de massage prettig moet zijn om te ondergaan moet deze ook daadwerkelijk effect hebben op de pijnklacht. Haar opleiding heeft zij afgerond aan Thai Dee; het erkende opleidingsinstituut voor Thaise Yogamassage in Nederland. Daarnaast heeft zij een gedeelte van haar opleiding in Thailand gedaan en volgde zij een aanvullende training stoelmassage. Let op: deze vestiging is op maandag, dinsdag en vrijdag open. Go to venue. Sint Jacobsstraat, Utrecht. Laat zien op de kaart. Thaise massage 1 u 2 uren. Kort overzicht salongegevens. Bij massagesalon Dagaz in Utrecht sta jij centraal. Dit betekent dat elke massage aangepast wordt aan jouw behoeftes. Masseuse Dieuwke beheerst zowel de oosterse, als de westerse massagetechnieken. Ze combineert die graag om de meest effectieve massage te bieden. Ga voor een Thaise of Ayurvedische massage, als je benieuwd bent naar de diverse stijlen en de effecten op je lichaam.
Massage Chanok Massage Vught Nederland.
Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Thai Traditional Medicine.
Body-Life Massages Utrecht Body-Life Massages.
Hij heeft de klachten massage goed under control en is echt een aanrader voor rug/ nek/ schouderklachten en de Deep Muscular Technicsheeft. Jacqueline van Barneveld. biedt massages op maat aan. Er is heel veel mogelijk, op het van verlichten van pijn, Specialisatie is op een zo ontspannen mogelijke manier pijnlijke klachten te verhelpen. Openingstijden Massagepraktijk Utrecht.

Contacteer ons