Meer resultaten voor thai massage in haarlem

thai massage in haarlem
Chanriela Thai Massage Massagelocaties.
Bij Chanriela Thai Massage in Haarlem kun je genieten van een heerlijke massage. Je vindt deze salon op het onderstaande adres.: 2011 KS Haarlem. Bel naar het telefoonnummer 0235 423481 om direct een afspraak in te plannen bij Chanriela Thai Massage.
Multimassage reviews Lees klantreviews over www.multimassage.nl.
Thaise en Europese. Zelf voor de thaise gekozen en zij konden super goed masseren wat ook niet onbelangrijk is. Natuurlijk een spannend einde. Dit geldt voor zowel man als vrouw. Kortom, genoten een uur lang! Leuke dames goeie massages. Leuke dames goeie massages. Zekker een aanrader in een word top. Joop van spiering. Zeker een leuke tent om langs te gaan. Zeker een leuke tent om langs te gaan om te ontspannen en te genieten ga een keertje langs en ontvang de goeie service. Zou iedereen moeten proberen. Leuke dames en heel klantvriendelijk. Wat een top tent zeg de mensen zijn. Wat een top tent zeg de mensen zijn vriendelijk helemaal top je kan lekker wat drinken en een massage.
Behandelingen Prijzen Thai Nakara wellness spa.
Vanaf 15 mei 2020 is het nu mogelijk om bij Thai Nakara wellness spa een Massage Zorgpakket op Maat te kopen. Voor bedrijven is dit willicht zeer interessant om haar personeel gezond en vitaal te houden. Daarnaast vergroot u daarmee ook de binding van de medewerker met uw bedrijf. Deze optie is ook bij uitstek geschikt als business cadeau voor werving van nieuwe klanten waarmee je een gezonde en duurzame relatie mee wilt opbouwen. Voor informatie en of aankoop van een Zorgpakket op Maat verzoeken en u een email te sturen naar: thainakaramassage@gmail.com. Wij staan ook op sociaal media.: facebook pagina Thai Nakara wellness spa. instagram pagina Thai.Nakara.Massage.Haarlem. Bij Thai Nakara wellness spa heeft u de beschikking over gratis WIFI. Ons bezoekadres is: Ons telefoonnummer.: Thai Nakara wellness spa 023 5749635. Generaal Cronjéstraat 83 Ons emailadres is.: 2021 JC Haarlem thainakaramassage@gmail.com. Wij heten u graag van harte welkom in onze salon.
Haarlem Massagelocaties.
Bel naar het telefoonnummer 023-5329609 om direct een afspraak in te plannen bij De Thaise Lady Massagesalon. Thai Massage Sukhsant. november 7, 2018 Theo Brand Bericht toevoegen. Bij Thai Massage Sukhsant in Haarlem kun je genieten van een heerlijke massage.
The Thai Wellness Thaise Massage in Haarlem.
Met competente medewerkers die weten wat we doen en met een lange ervaring in de branche. Welkom bij The Thai Wellness. Loop niet rond met stijve en zachte gewrichten. Laat de pijn vandaag los! Boek vandaag al een behandeling. Jouw Thaise massage in Haarlem. The Thai Wellness.
Thai Massage Haarlem.
Een afspraak maken is niet noodzakelijk maar is wel aan te raden om teleurstellingen te voorkomen. Station Haarlem is minder dan 10 minuten lopen. Parkeergarage Haarlem Raaks is op 2 minuten afstand. Wij hebben nog geen PIN apparaat. Voorlopig alleen contante betaling! Traditionele Thaise massage is een gezondheidsmassage. Bij deze massage worden met u verschillende rek en strekbewegingen uitgevoerd. Hierbij wordt geen of weinig olie gebruikt. Naast de handen worden ook de ellebogen en knieën ingezet om te masseren. Bij een aromamassage of oliemassage komt u helemaal tot rust en kunt u heerlijk ontspannen. Wij gebruiken hierbij warme olie. Bij een aromamassage kiest u zelf één van onze speciale geurende oliën. Body Scrub en Stomen Niet mogelijk COVID 19. Verwen uzelf met een heerlijke body scrub. Eventueel vooraf een sessie in onze stoomcabine en achteraf een ontspannende massage. Alle combinaties zijn mogelijk. Alle massages en prijzen. Speciaal voor jouw Cadeaubon. Wees verrassend en geef een cadeaubon van Siam Spa Haarlem. Uw glimlach is onze beloning. Wij werken uitsluitend met gediplomeerd personeel. Siam Haarlem is een gecertificeerd opleidingscentrum van The Union Of Thai Traditional Medicine Society.
thai massage in haarlem
Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid. Over Marktplaats Werken bij Perskamer eBay Classifieds 2dehands 2ememain Sitemap. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Poe Thai Massage HAARLEM Oozo.nl.
112 meldingen Bloemenbuurt. Poe Thai Massage. Opgericht in november 2015. Narcisplantsoen 42, 2015AJ HAARLEM. Bekijk alle nieuwe bedrijven in Bloemenbuurt. Overige dienstverlening n.e.g. De onderneming Poe Thai Massage is gevestigd op Narcisplantsoen 42 te HAARLEM en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g.
Dames Salon Haarlem.
Ik ben nieuw in Haarlem en helemaal nieuw in het vak. Ik ben een slanke getinte dame van 22jaar. Ben avontuurlijk en houd wel van een uitdaging. En een goede erotische Tantra massage is zon uitdaging. Ik vind het hartstikke spannend om erotische massages te geven.
Thai Massage Sukhsant indebuurt Haarlem.
Nieuw in Haarlem. Tip de redactie. Thai Massage Sukhsant. Vandaag 1100: 2300: uur Geopend Alle openingstijden. Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn. Thai Massage Sukhsant. Deel WhatsApp Email Tweet. Thai Massage Sukhsant. Rijksstraatweg 86A 2022 DC Haarlem.
Massages.
Na een Thaise massage voel je jezelf als herboren, je hebt veel energie en een heerlijk tintelend gevoel over je hele lichaam. Het effect van een Thaise massage houdt ongeveer drie tot vier dagen aan. Aiyara deep tissue massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren wordt de energiestroom verbeterd. Zo vloeit alle stress en spanning weg. Zeker mensen die een hele dag achter een computer zitten, zijn gebaat bij een deep tissue massage. Een deep tissue massage is verder nog heel goed voor je huid: het helpt tegen huidveroudering of een rokershuid, werkt goed tegen rode vlekken en je huid wordt minder slap.

Contacteer ons