Op zoek naar thaise massage rotterdam?

thaise massage rotterdam
Phanit Thais Massage Rotterdam.
Drimble Bedrijvenregister Zuid-Holland Regio Rotterdam Phanit Thais Massage. Phanit Thais Massage. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Rotterdam. Het adres van Phanit Thais Massage is Schoepstraat 10 in Rotterdam. informatie alleen over rotterdam. Wijken in gemeente. Phanit Thais Massage Dit is mijn bedrijf!
thaise massage rotterdam
Capelle aan de IJssel. Wijk en Aalburg. Home Zuid-Holland Rotterdam. Totaal aantal vermeldingen: Rotterdam 33. Kaart Chinese en Thaise Massage in Rotterdam. Sorry, geen vermeldingen gevonden. Areeya Thaise Massage. Nieuw geopend Areeya Thaise Massage in Rotterdam. Areeya Thaise Massage is in 2015 begonnen als een kleine massage salon aan huis in Capelle aan den meer. Anchanpark Wellness Centre. Bij Anchanpark Wellness Centre in Rotterdam kunt u sinds kort terecht voor een Traditionele Thaise Massage of voor een rustgevende Thaise Oliemassage. Professionele behandelingen met meer. Bai Tong Kaew Thaise Massage. Professionele Thaise massage en Aromatherapie op afspraak in de wijk Kralingsveer te Rotterdam. De eigenaresse is Waleerat Khunchum Phet heeft in Thailand haar opleiding tot meer. My Thai Spa. Rotterdam My Thai Spa. My Thai Spa is nieuwe massage salon in Pendrecht. We zijn net paar maanden geopend! U kunt terecht Thaise Traditionele Massage hier te vinden. Khlay Zen, Thaise Massage Salon. Zuid-Holland, Rotterdam admin. Khlay Zen is een nieuwe Thaise Massage Salon in Rotterdam Kralingen, aan de rand van Rotterdam Centrum.
Thaise Massage Rotterdam Khlay Zen hét Massagesalon in Rotterdam.
60 minuten behandeling. Combinatie van diverse massages mogelijk per 30 minuten. 90 minuten behandeling. Combinatie van diverse massages mogelijk per 30 minuten. 120 minuten behandeling. Combinatie van diverse massages mogelijk per 30 minuten. Meerprijs hotstone / kruidenstempel. 500, per uur. PROBEER HET ZELF. Boek een afspraak. Khlay Zen Massage Rotterdam. 3063 CC Rotterdam. Dagelijks geopend van.: 1030: uur tot 2100: uur. Traditionele Thaise Massage. Thaise Olie Massage.
Dames Massages Korat Thai Massage Rotterdam Thaise Massage Massage Erotiek erotische thai massage thaise erotische massage erotische massage Body to body massage body massage sex massage Massage thai massage Korat massage Korat erotische massag.
De masseuse probeert de energie in balans te brengen door de kanalen uit te rekken en geeft met haar handen, voeten en ellebogen druk op bepaalde punten langs die kanalen. Het idee is dat het fysieke lichaam een middel is om het emotionele of psychische lichaam te bereiken. De masseuse creëert traditiegetrouw een meditatieve sfeer. Traditionele Thaise Massage is heel anders dan de meeste massages die wij in Nederland kennen. De massage is dynamischer, afwisselender en zonder olie. In Thailand is deze massage om je lichamelijk en mentaal jong en vitaal te houden. Traditionele Thaise Massage verhoogt de soepelheid en flexibiliteit van het lichaam. Door de massage wordt de bloedsomloop verbeterd. De spanning in de spieren vermindert en de elasticiteit van de spieren verbetert. Ook het zenuwstelsel wordt gestimuleerd wat resulteert in een verhoogde activiteit. De ademhaling wordt dieper, rustiger en door de verbeterde circulatie wordt de huid ook mooier. Paying cash in other currencies is possible.: British Pound Sterling GBP.; Swiss franc CHF.; Thai baht THB.;
Massagesalons in Rotterdam.
Privacy en Disclaimer. Chinese en Thaise Massage Rotterdam. Overzichtskaart Chinese Massage en Thaise Massage in Rotterdam, interaktief in kaart gebracht met adressen, routebeschrijvingen en links met meer informatie. Chinese Massagesalons zijn herkenbaar aan een rode marker en de Thaise Massagesalons zijn voorzien van een groene marker.
my thai spa.
Klik hier om de titel te bewerken. Klik hier om de tekst te bewerken. Klik hier om de titel te bewerken. Klik hier om de tekst te bewerken. My Thai Spa. Massage en Wellness. 3086LP Rotterdam vrij parkeren. Phone: 06-45827008, 010-2364835.
Home.
Aanraking, massage, helpt je weer contact te maken met je lichaam, te leren luisteren naar wat je lichaam je zegt en zo het leven met al zijn spanningen beter aan te kunnen. Na een volledige Thaise massage voel je een vreemde mengeling van mentale rust en een lichaam dat stroomt van energie! Info over Omsin. Hallo bezoekers van mijn site. Mijn naam is Omsin en woon in Rotterdam.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
my thai spa.
Klik hier om de titel te bewerken. Klik hier om de tekst te bewerken. Klik hier om de titel te bewerken. Klik hier om de tekst te bewerken. My Thai Spa. Massage en Wellness. 3086LP Rotterdam vrij parkeren. Phone: 06-45827008, 010-2364835.
Home Areeya Massage.
Forum voor Oosterse Massages Bekijk forum Rotterdam.
Thaise massage adressen in Nederland. Alphen aan den Rijn. Berkel en Rodenrijs. Capelle aan den IJssel. Katwijk aan Zee. Nieuwerkerk aan den IJssel. Bergen op Zoom. Wijk en Aalburg. Overige oosterse massage adressen in Nederland. Balinese massage adressen. Cambodjaanse massage adressen. Filipijnse massage adressen. Indiase massage adressen. Indonesische massage adressen. Japanse massage adressen.

Contacteer ons