Meer resultaten voor sportmassage

sportmassage
Sportmassage Site Name.
Je kunt een sportmassage zien als een onderhoudsbeurt voor je spieren. Een preventieve massage vermindert de kans op blessures. Een goede sportmassage, 1x per 2 à 3 weken, kan er al voor zorgen dat de kans op blessures drastisch daalt.
Sportmassage Fysio Sittard.
Massages worden in overleg gepland. Voor de benen achter of voorkant of rug, nek, schouder massage volstaat een half uur. Voor het hele lichaam benen, rug, nek en schouder massage is een uur nodig. Sportmassage wordt op zichzelf maar heel beperkt vergoed.
Vergoeding sportmasseur Zorgverzekering 2019 UC.
Een sportmassage kan ook gegeven worden wanneer er al pijn is bij het bewegen. Een sportmassage kunt u mogelijk vergoed krijgen vanuit de zorgverzekering. Het hangt er vanaf of u al klachten heeft, of dat u een sportmassage ter voorkoming van klachten wilt.
Een goede sportmassage VakantieVeilingen.
Alle veilingen voor Zomer. Home De leukste wellness uitjes 5 tips voor een goede massage Sportmassage. Een sportmassage is niet, zoals je misschien zult denken, alleen bedoeld voor sporters. Een sportmassage is een speciaal soort massage die een preventieve en herstellende functie heeft.
Wat is een sportmassage? YorBody Fysiotherapie.
Een sportmassage bevordert dus het spierherstel, waardoor blessures worden voorkomen en de sporter sneller hersteld en weer actief kan deelnemen aan zijn sport. WAAROM EEN SPORTMASSAGE? Het lichaam functioneert als een eenheid waarin allerlei krachten, zowel lichamelijk als geestelijk, op elkaar inwerken.
Sportmassage Tijd voor de masseur.
Enkele verzekeringen vergoeden sportmassage deels uit de aanvullende verzekering. Zilveren Kruis vergoedt 50% van mijn behandelingen tot maximaal 50, p.p.p.j indien je gebruik maakt van de Extra Sport-polis. Bij FBTO kun je je voor sportmassage bijverzekeren en tot 150, per jaar vergoed krijgen.
Sportmassage Fysio Sittard.
Massages worden in overleg gepland. Voor de benen achter of voorkant of rug, nek, schouder massage volstaat een half uur. Voor het hele lichaam benen, rug, nek en schouder massage is een uur nodig. Sportmassage wordt op zichzelf maar heel beperkt vergoed.
SW Sportmassage Sportmassage, sportverzorging en blessurepreventie.
Sinds juni 2004 ben ik gediplomeerd sportzorgmasseur en geregistreerd licentiehouder van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS. Ik voldoe aan de kwaliteitseisen van de Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg SCAS. Daarnaast ben ik landelijk examinator voor het NGS bij de praktijkexamens sportmassage en blessurepreventie.
Sportmassage PACA.
Bij PACA kunt u terecht voor een sportmassage. Bij sporters wordt deze meestal de dag na een wedstrijd of training ingezet ter bevordering van herstel. Ook kan massage sportblessures voorkomen en bijdragen aan een betere sportprestatie. Een sportmassage helpt ook om te ontspannen na een drukke werkdag of week.
Wat is een sportmassage Het Massagehuys.
Je kunt een sportmassage ook gebruiken om je spieren te activeren, bijvoorbeeld aan het begin van een trainingstraject of als je een tijdje niets gedaan hebt. Een sportmassage kan dus zowel preventief, pro-actief en reactief worden ingezet. Laat de naam je overigens niet op een verkeerd spoor zetten, want ook als niet-sporter heb je zeker baat bij een sportmassage.
Kollaart opleidingen sportmassage, wellnessmassage, pedicure.
U krijgt tijdens de wellnessmassage opleiding een gedegen achtergrond kennis op het gebied van anatomie en fysiologie, zodat u eventuele contra indicaties voor de massage kunt herkennen. 2 avonden per week, op de maandag of de dinsdagavond, geven wij de opleiding sportmassage.

Contacteer ons