Meer resultaten voor thaise massagesalons

thaise massagesalons
Traditionele Thaise Massage Tips van locals voor Bangkok Tix.nl.
De Thaise massage is gebaseerd op de traditionele geneeskunde uit India en werd in de loop der tijd beïnvloed door de traditionele Chinese geneeskunde. Onderdelen van deze behandelingen lijken veel op yoga posities. Er wordt veel geduwd op de spieren met de kracht van de handen, armen en ellebogen van de masseur. De masseur kan helpen met het verminderen van verkrampingen van de spieren en spanning op pezen. Het kan de eerste keer wat pijnlijk aanvoelen, maar na afloop zal je lichaam ontspannen aanvoelen en ben je verlost van gespannen spieren. In veel gebieden in Bangkok zoals Khaosan Road, Sukhumvit Road, en Silom Road heb je een ruime keuze uit massagesalons die een breed scala aan spa massagebehandelingen aanbieden.
KRUNG THAI Traditionele Thaise Massage in Noordwijk.
Krung Thai Massage. Wij zijn een nette Thaise massagesalon. Bij ons vindt u dus geen aparte kamertjes en wij geven GEEN erotische massage. Voor de klanten zijn een korte broek en bovenkleding verplichte kledingstukken. Wij behandelen zowel mannen als vrouwen.
Home De website van jpmassage!
Traditionele Thaise Massage. Welkom bij JP Massage., Wij zijn vanaf 11 mei weer geopend. Wegens Corona gelden er wel extra regels.: Behandeling uitsluitend op telefonische afspraak. Telefoon 0299 223 575, buiten openingstijden 06 3034 8772. U mag natuurlijk niet komen als u zich ziek voelt. Anderhalve meter afstand houden tussen de cliënten. Onze bedden staan op ongeveer twee meter van elkaar, dus dat is geen probleem. Er is in de winkel voldoende handgel aanwezig. U kunt bij ons terecht voor.: Traditionele Thaise massage. Hoofd, nek, schouder en rugmassage. Ontspanningsmassage met olie en hete stenen.
Tony Thai Massage Bangkok 2020 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat Tripadvisor.
Wow, Bangkok bezoekers. Wanneer u een echt zeer goede massage zoekt, bezoek Tony Thaise massage. Mijn vrouw en ik hadden voor de twee uur massage gekozendie, zeer, zeer goed was. Minder belangrijk maar goed te weten is de zeer goedkope prijs, slechts Baht 100 per uur.
Rueanthai.
Traditionele Thaise massage. Een echte Thaise massage. Bij Massagesalon Rueanthai wordt uw gehele lichaam door middel van Thaise massages heerlijk tot ontspanning gebracht. U zult zich een nieuw en vitaler mens voelen! De meeste lichamelijke klachten kunnen wij in Noordwijkerhout voor u, door middel van onze Traditionele Thaise Massage technieken, verzachten of wegnemen.
Thaise Massage Rotterdam Khlay Zen hét Massagesalon in Rotterdam.
Traditionele Thaise Massage. Thaise Olie Massage. Nek, schouder, hoofd en rug massage. Thaise Massage Rotterdam. Welkom bij Khlay Zen. Hét Massage Salon in Rotterdam! Kom en ontspan. Khlay Zen tarieven. 30 minuten behandeling. 60 minuten behandeling. Combinatie van diverse massages mogelijk per 30 minuten.
Gediplomeerde thaise Masseuse Castricum Noord Holland.
Massage zorgt voor harmonie en balans tussen lichaam en geest. Traditionele Thai massage. Traditionele Thaise massage is een van s werelds oudste geneesmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten hulp in de lokale tempel.
Dahla Thaise massage nagels Dahla.
De Thaise Dja is de trotse eigenaresse van deze massage en nagelpraktijk. Dahla Thaise massage nagels is gevestigd in een mooie en sfeervolle praktijkruimte aan huis in Papendrecht. Dja ontvangt u hier graag, ook voor een manicure, pedicure of gel-lak behandeling.
Baan Thai Massage 1274NW Huizen.
Baan Thai Massage. Voor route, scan de QR-code met uw camera. Baan Thai is het Thaise woord voor huis. Baan Thai Massage is gelegen in het nieuwe appartementen complex de" Duiker" bij winkelcentrum de Oostermeent in de gemeente Huizen. Voldoende gratis parkeergelegenheid is er naast de salon. Baan Thai massage is geopend op: ma.: Behandeling is alleen op afspraak mogelijk. Naast olie massage en traditionele Thaise massage, geven we ook klantgerichte massage. Bij klantgerichte massage wordt je specifieke klacht behandeld. Dit is voor mensen die last hebben van een blessures zoals nekpijn, pijn aan de onderrug of schouders etc.
Suspa Luxe Thaise massage en city spa in Den Bosch.
Zeer luxe massagesalon. Maak een afspraak om teleurstelling te voorkomen. Welkom bij SuSpa. Thai massage city spa. Welkom bij de meest luxe en schone massage salon van s Hertogenbosch! Waar voorheen Pramuk zat vindt u nu wellness studio Suspa! We hebben het hele pand verbouwd en er een mooie sfeervolle city spa van gemaakt. Het sauna gedeelte en de wirlpool zijn gebleven, maar de rest is volledig vernieuwd. Daarmee zijn wij dé thaise massage salon in Den Bosch met alle faciliteiten die je maar kunt wensen.
Erotische massage in coronatijd: Tilburger krijgt boete van 10.000 euro voor overtreden regels Tilburg e.o. bd.nl. Weer. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Pijlen.
Foto ter illustratie Thinkstock. Erotische massage in coronatijd: Tilburger krijgt boete van 10.000 euro voor overtreden regels. TILBURG De eigenaar van een massagesalon in Tilburg krijgt een boete van 10.000 euro omdat hij in cornatijd toch doorging met het aanbieden van massages.

Contacteer ons