Meer resultaten voor thaise massage leidschendam

thaise massage leidschendam
Originele Thaise massage Reizigersbeoordelingen Pho Thammakhot Tripadvisor.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken. Originele Thaise massage. Beoordeling van Pho Thammakhot. 27 juni 2016 beoordeeld. Zeer goede traditionele Thaise massage door gelicentieerde Thaise masseuse. De plek is goed uitgerust en ziet er mooi uit.
thaise massage leidschendam
Thaise Olie Massage. Thaise massage voor man en vrouw. Traditionele Thaise Lichaamsmassage. Thaise Olie Massage. Baan Suan Health Center. Baan Suan Health Center in Leidschendam is gespecialiseerd in Thaise massage voor man en vrouw. Thaise olie massage, Traditionele Thai massage, voetmassage en pedicure. Maak een afspraak voor een behandeling of een combinatie. Lichaamsmassage Traditionele Thaise lichaamsmassage wordt vaak ook Thai Yoga massage genoemd. Tijdens de massage draagt u onze speciale massagekleding. De massage vindt plaats op een originele Thaise massage matras, of. Olie Massage Traditionele Thaise Oliemassage wordt vaak ook aromatherapie genoemd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën. Ook hier volgt men de energie banen.
Overzicht van masseurs in Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Zoeterwoude massage-info.nl.
U kunt bij ons terecht voor diverse professionele Thaise massages. Wij bieden deze massages aan in onze sfeervolle vestiging in op de Parkweg 61a te Voorburg. Intermezzo Wellness Voorburg. Intermezzo Wellness, het adres voor massage, pedicure en schoonheidsverzorging! Intermezzo Wellness biedt u de volgende massages: Klassieke massage Hotstone massage. Balans Leidschendam Voorburg Leidschendam.
Massage Aquamarijn Leidschendam.
Na" het werk een heerlijke massage gehad, waarvan ik er elke dag wel eentje wil." Ik" vond de hotstonemassage top. Je benadering vond ik erg professioneel. Je was goed voorbereid n hebt een rustige uitstraling, wat prettig is." Massagepraktijk Aquamarijn is natuurlijk goed te bereiken voor de inwoners van Leidschendam, maar ook voor de inwoners van Voorschoten, Voorburg, Leidschenveen, Den Haag en Wassenaar.
Massage door Linda.
Enkele jaren geleden ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met masseren. Na een studie klassieke massage heb ik mijn NGS-diplomas Sport en Wellnessmassage behaald. Hierbij leerde ik heel veel over anatomie, fysiologie, kwaliteitszorg en massagetechnieken. Ook kwamen eerste hulp bij sportongelukken EHBSO en reanimatie ruim aan bod. Sinds ik met mijn praktijk ben gestart heb ik steeds nieuwe technieken bijgeleerd. Zo heb ik opleidingen Thai Yogamassage en Thai Voetreflexmassage afgerond en geef ik nu ook workshops.
Thaise Yogamassage in Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Zoeterwoude massage-info.nl.
Oriental Health Center Voorburg. U kunt bij ons terecht voor diverse professionele Thaise massages. Wij bieden deze massages aan in onze sfeervolle vestiging in op de Parkweg 61a te Voorburg. In de omgeving binnen 5 km. Praktijk Ericacea Leiden. All-round masseur gevestigd in Leiden sinds 1990. Massages afgestemd op persoon en evt. Tevens behandeling voor spierversterking en contourverbetering, ook. In de omgeving binnen 10 km. Klein specialist in massage.
Ontspanning RelaxPoint.
Pitjit Indische ontspanningsmassage. Massage in Leidschendam. Pitjit Indonesische ontspanningsmassage. Traditionele Thaise massage yogamassage. Traditionele Thaise massage yogamassage Wil je voldoening ervaren na een massage? Ga dan voor de traditionele, eeuwenoude lichaamsmassage van de Thai: traditionele Thaise massage oftewel Thaise yogamassage.
TipRak Traditionele thaise massage.
Tiprak is een massagesalon waar traditionele Thaise massage wordt gegeven. Erotische handelingen doen wij niet aan en gelieve daar ook niet naar te vragen. Kwaliteit en service tegen een betaalbare prijs is onze doelstelling. Bij TipRak kunt U terecht voor de volgende massages. Thaise olie massage.
thaise massage leidschendam
Daarna vervalt de geldigheid en worden er geen nieuwe stempelkaarten meer uitgegeven. Wij hebben cadeaubonnen ter waarde van een half of een heel uur massage of een pedicure behandeling. Let op, kortingen zijn alleen van toepassing op massages. Damlaan 65 te Leidschendam.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Klassieke Thaise massage Chantra.
wo 29 jan 2014, 1200: 105 keer gelezen Ondernemer in Beeld. Chan en Wassana verzorgen Thaise massages vanuit hun Boeddhistische geloof in hun gecertificeerde massagesalon Chantra Wellness Centre foto: Inge Koot. Voorburg Heerlijk genieten van een ontspannende massage na een inspannende dag.

Contacteer ons