Resultaten voor massagesalon

massagesalon
interieurontwerp massagesalon door Winning-Design Winning-Design interieurarchitectuur.
De opdrachtgeefster benaderde mij omdat zij voor haar massagesalon vier massageruimten ingericht wilde hebben in een bepaald thema. Wel te verstaan een Japanse, Thaise, Hammam en een Egyptische suite. Behalve enkele vaste onderdelen die in de verschillende kamers aanwezig moesten zijn zoals een douche en massagebed was ik verder vrij voor de vier ruimten geheel naar eigen inzicht een interieurontwerp te maken passend bij de verschillende thema's.
Alles over Massagesalons indebuurt Rotterdam.
1 2 3. Massagesalons in Rotterdam. Zoek jij een massagesalon in Rotterdam? Dan ben je bij indebuurt Rotterdam aan het juiste adres. We hebben in onze gids alle massagesalons in Rotterdam onder elkaar gezet, inclusief beschrijving, openingstijden, contactgegevens en laatste nieuws.
Massagesalon De Witte Lelie Groningen.
Kom langs en geniet van een heerlijke massage! Chinese Full-Body Massage 60 minuten. Chinese Full-Body Massage 90 minuten. Chinese Full-Body Massage 120 minuten. Chinese Upper-Body Massage nek-schouder-rug. Massagesalon De Witte Lelie 2014 T: 06 26 58 45 88. DE WEBSMID 2014.
Massagesalon Hermien Home.
Welkom op de website van Massagesalon Hermien in Genemuiden. Je kunt bij mij terecht voor verschillende massages. Op deze website vind je meer informatie over de massages, prijzen en mijn achtergrond. Wil je een afspraak maken? Bel, mail of app mij!
Cursus Eigen Massagesalon starten Massagepraktijk beginnen NHA.
Wil je het leven van andere mensen verrijken met jouw massagevaardigheden en geld verdienen met je eigen massagesalon? Volg de cursus Eigen Massagesalon Starten en begin voor jezelf. In negen maanden tijd ben je klaar om een eigen massagesalon te starten.
Thaise massagesalon van Saowalak Veluws Nieuws.
Ze bleef eerst nog jaren in haar land van herkomst wonen, maar is een paar jaren geleden uiteindelijk toch verhuisd naar Nederland. De" eerste jaren was ik huisvrouw. Ik heb me volledig gericht op het huishouden en me over de opvoeding van mijn kinderen bekommerd. Nu die kinderen wat groter zijn, wilde ik graag een eigen onderneming starten." door Dennis Dekker. In Thailand zit het massages geven, bij mensen in de genen, vertelt de Epese. Ik" vond het daar al leuk om te doen. Ik wilde me hier graag verder in verdiepen" Zo ontstond massagesalon Baan Mai. Toch komt er nog wel aardig wat kijken bij beroepsmatig masseren. Zo reisde Saowalak het afgelopen jaar ieder weekend met man en kinderen naar de Duitse stad Frankfurt om daar een opleiding te volgen bij de Buddhistischer Verein Wat Bodhi-Dhamm. Hier" heb ik de opleiding traditionele Thaise massage, de opleiding voetmassage én de opleiding oliemassage gevolgd en afgerond.
Contact: Massagesalon Enschede.
Toe aan een massage in Zwijndrecht? Vital Massagesalon.
Cart has been updated! Professionele massagesalon in Zwijndrecht. Vital Massagesalon is een professioneel massagesalon, gevestigd in het centraal gelegen Zwijndrecht. De masseuse gebruikt de therapeutische Chinese Shiatsu massagetechniek. Deze techniek is gericht op het activeren van verschillende meridianen en drukpunten in het lichaam.
Cheeva Thai SPA Thaise massagesalon Amsterdam.
Ook de overige hygiëne blijft, zoals u van ons gewend bent, hoog in het vaandel staan. Vooraf vragen we u, net zoals de masseuse doet, de handen te wassen en te desinfecteren. Zoals u gewend bent zullen alle handdoeken en lakens na de behandeling worden vervangen en de behandelkamer grondig schoongemaakt. Wij hopen op uw begrip en medewerking hiervoor en ontvangen u graag met een glimlach. Met vriendelijke groet., Cheevan Thai Spa. Heeft u last van vastzittende spieren, rug en nekklachten, hoofdpijn of stress? Of wilt u gewoon even ontspannen met een heerlijke massage? De masseuses van massagesalon Cheeva Thai zijn gespecialiseerd in het geven van verschillende massages. Een massage geeft een diepe, meditatieve ontspanning, verbetert de energiebalans in het lichaam en ontspant de spieren. U kunt bij ons terecht voor de onderstaande massages. Traditionele Thaise massage. Thaise voetreflex massage.
Zij! massagesalon Home.
Welkom bij Zij! De massagesalon voor alleen vrouwen. Je vriendin, schoondochter, zus, schoonmoeder en natuurlijk voor jezelf! Heb je last van jouw spieren, verkrampingen of gewoon ontspannen? Als officieel gediplomeerd masseuse in verschillende disciplines verwelkom ik je graag in mijn salon!
Privédetective filmt seksuele massages, salon moet sluiten Het Parool. Deel dit artikel. Loading.
Een privédetective werd ingehuurd die moest uitzoeken of er nog seksuele massages werden gegeven. De detective is in 2019 vier keer langs de salon geweest, waar hij drie keer naakt op de massagetafel eindigde en een erotische massage kreeg. Hier maakte hij ook geheime filmopnamen van. Stichting Tussen Meer spande een rechtszaak aan tegen de massagesalon, die deze week plaatsvond. De rechter besloot ter zitting geen gebruik te maken van het aanbod om de filmbeelden te bekijken en nam genoegen met de verklaringen van de detective.

Contacteer ons