Meer resultaten voor thaise massage heemstede

thaise massage heemstede
Erotische massage sex advertenties uit Heemstede.
Erotische massage Heemstede. Welkom op Kinky.nl. Het grootste prostitutie netwerk van de Benelux. Erotische massage advertenties uit Heemstede. In de buurt. Alle landen Nederland België. Alle afstanden 1 Km 3 Km 5 Km 10 Km 15 Km 25 Km 50 Km 75 Km.
Thai Malay Wellness Thaise, Ontspannings, Voet en Hot Stone Massage Pedicure en Manicure.
Hallo mijn naam is Ole. Onze lokatie is net even buiten het centrum van Schoorl, dus gratis parkeren voor de deur. Ik ben een gediplomeerd masseuse. Mijn opleidingen heb ik gevolgd in mijn geboorteland Thailand. De Thaise traditionele massage is meer dan tweeduizend jaar oud. Deze werd van oorsprong onderwezen door de Boeddhistische Monniken in de Wat Po Tempel te Bangkok. Van de traditionele Thaise massages zijn vele andere manieren van massages ontstaan die over de hele wereld bekend zijn. DUO Behandelingen met zijn tweeën te gelijk, er is dan een tweede Thaise Professional aanwezig, bel voor meer informatie. Pinnen is mogelijk tegen een kleine vergoeding, Bargeldlos bezahlen ist möglich. Het is mogelijk om in overleg met uw arts of fysiotherapeut de behandeling speciaal op u af te stemmen voor een maximaal resultaat. Wij zijn tijdens de behandelingen telefonisch soms moeilijk bereikbaar stilte. Spreek onze voicemail in of stuur ons een bericht. E-mail, SMS of WhatsApp behoren tot de mogelijkheden. Wij zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen. LET OP Het betreffen hier GEEN erotische massages, hiervoor moet u toch echt elders zijn.
thaise massage heemstede
Meer informatie over onze behandelingen en massages zie de rubriek behandelingen en massages op onze website. Bel voor het maken voor een afspraak 023-58888786 of kom gewoon bij ons binnen lopen op de Kerklaan 25 te Heemstede. Kaart Chinese en Thaise Massage in Nederland.
10 beste massagetherapeuten in Heemstede. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5.
Er is dus veel keus en per cliënt bekijk ik welke therapie het beste is. Aiyara Wellness En Aroma. 2101 CK Heemstede. Kees Hakvoort Masseert. 2101 CK Heemstede. Massage Op Maat. 2101 CK Heemstede. 2101 CK Heemstede. Populair in Heemstede.
bol.com Nuad Thai, M. Chia 9789020244038 Boeken.
Nuad Thai of traditionele Thaise massage is gebaseerd op het stromen van energie langs banen die sen of kanaal worden genoemd. Thaise massage richt zich op de belangrijkste energiebanen. Net als reflexologie of stretching vergroot traditionele Thaise massage de kennis en ervaring van specialisten bij het toepassen van therapeutische massage bij de behandeling van ziekten.
Aiyara Wellness Aroma te Heemstede.
Aiyara Wellness Aroma is opgericht in november 2016. De eigenaresse heeft haar massagediploma's' behaald op de wereldberoemde Thai Traditionnal Medicine Training Center, Ministry of Education Thailand Beauty salon en Nual anong Institute of cosmetology Spa work shop for health and beauty. Ze heeft ruim 10 jaar ervaring opgedaan in Thailand en Nederland bij verschillende 5 sterren hotels zoal het Pullman Raja Orchid hotel en een aantal wellness bedrijven. Haar ambitie was om haar eigen top-kwaliteit salon te openen. Op 28 November 2016 was het zover en heeft ze haar prachtige schoonheidssalon Aiyara Wellness en Aroma beauty salon na een uitgebreide verbouwing geopend naast de Aldi in Heemstede. Inmiddels betstaat het massageteam bij Aiyara Wellness en Aroma uit 5 gediplomeerde masseuses die 6 dagen per week voor u klaar staan. U bent van harte welkom bij Aiyara Wellness en Aroma voor een van de vele door ons gegeven behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in diverse gezichtbehandelingen en traditionele Thaise massages voor hem en voor haar.
Aiyara Wellness en Aroma Schoonheidssalon in Heemstede, Noord-Holland Treatwell.
Kies voor een Traditionele Thaise massage, hot stone massage, sportmassage of aromatherapie-massage. Voor welke behandeling je ook kiest, je weet dat je hier even tot rust komt. Schoonheidssalons in de buurt. Infinity haarsalon 01, km afstand. RITUALS Urban Spa Heemstede 04, km afstand.
Bangkokwellness Spa Thai Massage in Haarlem Over ons: Traditionele Thaise Massage, historie van de Thaise massage en de werking van een Thais massage in haarlem.
De huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten worden hier bij geholpen. Thais massage zorgt ervoor dat de doorbloeding van het lichaam beter word, het is bewezen dat een Thai massage een positief effect op heeft. Bovendien staat een Thai massage erom bekend dat het stress helpt voorkomen en depressieve gevoelens onderdrukt. Het effect van Thaise massage.
sjamanistische healing.
Voor meer informatie over de healingen kun je hier klikken., of neem gerust contact op per email. Traditionele Thaise Massage. We geven ook met heel veel plezier Thaise Massages, in Heemstede of in Renkum. Voor meer info hierover, kun je hier klikken.,
The Thai Wellness Thaise Massage in Haarlem.
Studies tonen aan dat massage een effectieve behandelmethode is voor de behandeling van pijn, maar ook voor ontspanning. Thaise massage is een combinatie van yoga, stretch en acupressuur en werkt met de energielijnen van het lichaam, terwijl oliemassage een meer ontspannende vorm van massage is, gebruikmakend van geurloze oliën of aromatische oliën. Je werkt met rustige bewegingen over je hele lichaam. Meer aandacht voor spierpijn en ontspanning. Wilt u meer weten over onze massagebehandelingen? Bel ons via de telefoon 06-44502916. The Thai Wellness. Traditional Thai massage. Volle kaart krijg u 20% korting. Al onze massagebehandelingen zijn er om de komst te voorkomen en tegen te gaan en de huidige pijn te verbeteren. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste massagebehandeling? Bel ons op tel. 06-44502916 voor een consult. Bij ons worden geen erotische of sex massage gegeven. The Thai Wellness. Zijlstraat 23, 2011 TJ Haarlem. Dinsdag Zaterdag 1000-1800.: Alleen contant betalen. Dinsdags t/m Zaterdag na 1800: tot 2000.: allen op afspraak. Graag voor 1800: bellen voor de afspraak. Bij ons worden geen erotische of sex massage gegeven.
Thai massage Picture of Aiyara Wellness Aroma, Heemstede Tripadvisor.
Then come by at Aiyara Wellness and Aroma on the Kerklaan in Heemstede. Here are both men and women welcome for a wonderful massage, facial treatment, manicure or pedicure. Owner Nok has obtained her massage diplomas at the Thai Traditional Medicine Training Center in Thailand.

Contacteer ons