Op zoek naar thaise massage heemstede?

thaise massage heemstede
Aiyara Wellness en Aroma.
Wij zijn gespecialiseerd in diverse gezichtbehandelingen en traditionele Thaise massages voor hem en voor haar. Meer informatie over onze behandelingen en massages zie de rubriek behandelingen en massages op onze website. Bel voor het maken voor een afspraak 023-58888786 of kom gewoon bij ons binnen lopen op de Kerklaan 25 te Heemstede. Effecten van massage.
Massage Heemstede Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
22-03-2020 laatst gewijzigd. Amorn Thai Massage is gespecialiseerd in het geven van een Traditionele Thaise massage, genaamd Nuad Thai. De focus van deze massage is op de energiestromen in. Massage del mar. 22-03-2020 laatst gewijzigd. Opal Thai Massage en Spa. 22-03-2020 laatst gewijzigd. Langs de Werf 6. Mooiste schoonste leukste vrolijkste salon en waar de je beste massage krijgt. Je voelt je thuis en op je gemak. Je voelt de positieve energie. 22-03-2020 laatst gewijzigd. 22-03-2020 laatst gewijzigd. Ru Yi Massage Haarlem. Generaal Cronjestraat 115. 22-03-2020 laatst gewijzigd. Burgemeester van Lennepweg 207-A. Sport Relax Haarlem. ik ben een gediplomeerde Massagetherapeut en Masseur. 22-03-2020 laatst gewijzigd. U zocht: Massage in Heemstede.
Openingstijden van Praktijk Voor Chinese Massage Therapie in Heemstede.
Praktijk Voor Chinese Massage Therapie. Openingstijden Praktijk Voor Chinese Massage Therapie Heemstede. 73 Praktijk Voor Chinese Massage Therapie vestigingen gevonden in Heemstede. DAP Coaching Praktijk voor Haptonomische begeleiding Haptotherapie. Jansweg 40 Haarlem. Thaise massagepraktijk Sabai Kaya. Kromhoutlaan 6 Haarlem. Byzantiumstraat 24 Haarlem.
Aiyara Wellness Aroma te Heemstede.
Meer informatie over onze behandelingen en massages zie de rubriek behandelingen en massages op onze website. Bel voor het maken voor een afspraak 023-8888786 of kom gewoon bij ons binnen lopen op de Kerklaan 25 te Heemstede. Aiyara Thaisemassage is een vorm van droge massage die gedaan wordt in gemakkelijk zittende kleding op een stevig matras zonder of met gebruik van olie. Onze medewerkers zijn professionele, gediplomeerde Thaise masseuses die vervelende kwaaltjes, pijn of andere klachten kunnen verhelpen.
thaise massage heemstede
Meer informatie over onze behandelingen en massages zie de rubriek behandelingen en massages op onze website. Bel voor het maken voor een afspraak 023-58888786 of kom gewoon bij ons binnen lopen op de Kerklaan 25 te Heemstede. Kaart Chinese en Thaise Massage in Nederland.
Aiyara Wellness en Aroma Beauty Salon in Heemstede, Noord-Holland Treatwell.
Kies voor een Traditionele Thaise massage, hot stone massage, sportmassage of aromatherapie-massage. Voor welke behandeling je ook kiest, je weet dat je hier even tot rust komt. Beauty Salons nearby. Salon Pleun 02, km away. RITUALS Urban Spa Heemstede 04, km away.
prijslijst.
Give a massage treatment voucher and share with your nearest and dearest the extraordinary experiences of total wellness. Wilt U de cadeaubon inwisellen dan graag telefonisch een afspraak maken of boek via onze website. Let op: De cadeaubon is 1 jaar geldig na aankoop datum! ACTIE VAN DE MAAND. Actie maand februari 2020: 10% korting op voetreflexmassage van 30 en 60 minuten. Deze voetreflexmassage helpt om het lichaam te ontspannen en helpt daarmee om eventuele blokkades te verwijderen en de energiedoorstroming te bevorderen, waardoor lichaam en geest weer in evenwicht raken. Deze vorm van drukpuntmassage zorgt voor een algehele welbevinding van het lichaam en zorgt voor een betere doorbloeding van onze bloedvaten. Boek nu online via onze website www.aiyara-wellness.nl of bel nu 0238888786. Aiyara Wellness Aroma. 2101 HK Heemstede.
Gezichtsbehandeling Foto van Aiyara Wellness Aroma, Heemstede Tripadvisor.
Vakantiewoningen in Heemstede. Vakantiepakketten voor Heemstede. Vluchten naar Heemstede. Restaurants in Heemstede. Wat te doen in Heemstede. Foto's' van Heemstede. Kaart van Heemstede. Alle Heemstede hotels. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Wandelbos Groenendaal. Hotels in de buurt van Groenendaalse Molen.
Bua Thong Thaise Massage Praktijk Heemstede.
Hoe gaan naar Bua Sawan Traditionele Thaise Massage Zwolle, Madoerastraat 25 in Heemstede via Bus, Trein of Sneltram Moovit.
Bua Sawan Traditionele Thaise Massage Zwolle, Madoerastraat 25, Heemstede. Nabije attracties rond Bua Sawan Traditionele Thaise Massage Zwolle, Madoerastraat 25 in Heemstede Allego Nlallego002374 Madoerastraat 3 Slotlaan Ingenieur Ingenieur Slotlaan Het Oude Slot Cruquiusweg Slot Javalaan Rksv Hbc Javalaan 14 Ingenieur Van Lyndenlaan Ingenieur Lelylaan Van Lyndenlaan Allroundsportcare B.V.
Thaise Massage.
Thaise massage is een oude massagevorm die onderdeel uitmaakt van de Thaise geneeskunst. Het is een helende massage die behalve verrukkelijk ook best pittig kan zijn. Het bestaat uit het openen van de energiebanen Sen en het vrijmaken van het lichaam door verschillende posities en stretchings. Het zijn sessies waarbij je gekleed bent in soepele loszittende kleren en waarbij het hele lichaam in de massage wordt gebruikt en ingezet. Het is als een dans, met het doel het lichaam te openen en te laten stromen. Dit schept de condities om genezing plaats te kunnen laten vinden. Wees welkom om een afspraak met een van ons te maken in Renkum of in Heemstede.

Contacteer ons